Reseller worden: hoe werkt het?

Wat een feestje dat je samen met ons meer liefde de wereld in wil brengen. Door middel van onze productlijn proberen we die liefde tastbaar te maken. Lief Leven items zijn zoveel mogelijk duurzaam, lief en een cadeau voor jezelf of een ander.

Onze missie is lief zijn voor jezelf, anderen en de wereld. We kunnen jouw hulp daar goed bij gebruiken door een verkooppunt van Lief Leven originals te worden. Je kan je aanmelden als winkel en/of webshop. We leggen je uit hoe het werkt:

Hoe meld ik mij aan als reseller?

Lief Leven reseller worden werkt heel simpel, je registreert je op deze website klik hier om je te registeren. Vervolgens bekijken wij je aanvraag binnen 1-3 werkdagen krijg je een reactie op je aanvraag. Het is een vereiste dat jij je bedrijf registreert (of het merk waar je inkopen voordoet) en het past bij Lief Leven.

Na goedkeuring ontvang je een welkomstemail met inspiratie voor je Lief Leven assortiment. Je kan dan ook alle inkoop en advies verkoopprijzen inzien.

Hoe plaats ik een bestelling?

Zodra je goedgekeurd bent in ons systeem log je in op deze pagina om de reseller prijzen te bekijken. We houden rekening met gezonde marges zodat jij ook genoeg overhoudt. Je vult je winkelmandje voor minstens €100 (excl verzendkosten) en plaats de bestelling. De bestelling behandelen we op iedere dag van de week voor 22:00 uur direct m.u.v. zon- en feestdagen. Je ontvangt je order de volgende doordeweekse dag (Nederland). Belgische klanten duurt gemiddeld 2-3 dagen. Ideaal voor bijvullen van hardlopers.

We doen het samen

Weet dat je niet alleen bent in jouw onderneem avontuur. Wij geloven in langdurige samenwerkingen en zijn altijd bereikbaar voor vragen, ook om over marketinguitingen te sparren. Onze nieuwsbrief staat vol tips en update. Vergeet je hier niet voor aan te melden via deze link. Verder kan je ons altijd bereiken op [email protected] 

Wholesale store locator 

Bekijk hier welke winkels Lief Leven al verkopen. 

Zoeken